Use $item["id"] for 83
Use $item["title"] for Privatperson
Use $item["text"] for

Arv & testamente

Vi kan hjälpa dig och dina anhöriga när det inte har gått som du tänkt dig. Det kan lätt uppstå bråk och tvister med tillgångar efter arv eller om någon inom familjen väljer att skilja sig eller separerar. I vissa fall uppstår en rättslig tvist och i dessa fall bistår vi er från början till slut. 

Givetvis kan vi även hjälpa dig som är arvinge eller testamentstagare att ta tillvara på dina intressen i ett arvskifte.

 

Migration

En nyanländ flykting eller nysvensk befinner sig i ett nytt land vilket innebär en stor utmaning i vardagen. Här kan vi erbjuda kunskap av de juridiska och rättsliga handlingar som finns.

 

Personskador och försäkringar

En personskada kan vara förödande och i vissa fall får personen svårigheter livet ut.
Då gäller det att ni först och främst har ett försäkringsbolag som hjälper er i den svåra situation ni befinner er i.

Skulle det vara så att ni inte får den hjälp eller ersättning ni anser er har rätt till via försäkringsbolaget kan ni vända er till oss.
Vi har erfarenhet och kunskap inom dessa ärenden och hjälper er att nå en lösning.

 

Äktenskap och sambo

Det är alltid lätt att vara efterklok och vi vill därför uppmana er och era nära och kära till att förebygga tvister genom att skriva testamente respektive äktenskapsförord eller samboavtal.

Ibland är parterna inte överens och ärendet mynnar ut i en tvist. Vanligast är att parter tvistar om bodelningen och vårdnaden om gemensamma barn. I dessa fall kan vi bistå med rådgivning och medla mellan de inblandade.


Use $item["picture"] for /content/files/nyabilder/istock-503707796_ratt.jpg
Use $item["sort"] for 5

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.