Rätt App

Crusner Advokatbyrå är en nytänkande advokatbyrå som arbetar inom i stort sett alla juridiska områden. Vi har skapat Rätt för att vi vill erbjuda ett praktiskt och kostnadseffektivt sätt att hantera enklare juridiska ärenden.

Dagens teknik gör det möjligt att ge våra klienter och advokater ett modernt verktyg för att kommunicera och hantera ärenden. Sedan grundandet 2001 har vi lagt stor vikt vid att kommunicera med våra klienter på deras villkor och utifrån deras behov. Det är därför ett naturlig steg för oss att nu även kunna erbjuda rådgivning på nätet.

Crusner Advokatbyrå har kontor på tio orter runt om i landet. Du är självklart välkommen att kontakta advokatbyrån direkt om ditt ärende är lite mer omfattande, eller om du hellre vill boka ett personligt möte. Observera dock att de priser som du hittar på den här webbplatsen endast gäller vid videosamtal i Rätt.

 

 

 

De som arbetar på appen Rätt har möjlighet att välja var, när och hur mycket de vill arbeta. Detta ger ökade förutsättningar för ett hållbart liv och en hållbar omvärld. Genom att välja tåg istället för flyg, och cykel istället för bil, så minskar vi den negativa miljöpåverkan samtidigt som  välbefinnandet hos våra medarbetare ökar. 

På Rätt eftersträvar vi mångfald och jämställdhet. Vi är samhällsengagerade och värnar våra kommande generationer genom att bidra på alla sätt vi kan för att de ska få en bättre värld att leva, verka och bo i.

Är du eller har du tidigare varit advokat? Tycker du det är roligt med klientmöten? Skulle du vilja ha fullständig flexibilitet när det gäller hur mycket du vill arbeta? Vill du kunna påverka dina arbetstider och varifrån du arbetar? Om svaret är ja, då är Rätt arbetsplatsen för dig! Vill du anmäla ditt intresse är du välkommen att maila oss på kontakt@ratt.nu.

För mer information besök www.ratt.nu 

Eller ladda ner appen direkt till din telefon idag!

 

Hämta i App Store 

Ladda ner på Google Play

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.